MENU

Tijdens onze lunch serveren wij een vier- of zesgangenmenu.

Voor het diner serveren we alleen het zesgangenmenu.

À la carte bestellen is ook altijd mogelijk.

Er zijn vegetarische en vegan opties, gelieve dit bij uw reservatie aan te geven.

Viergangenmenu € 95 *
Zesgangenmenu € 130 **

Aangepaste wijnen € 45*/ € 65**
Aangepaste niet-alcoholische dranken € 45

Placeholder

SMAKEN

Pompoen – Ons Logisch Voedsel – Hokkaido
Praliné van pompoenpitten, verjus  € 35

Witloof – België, volle grond 
Koffie olie, zwarte truffel Albuferasaus  € 42

Tarbot – Noordzee – Gegrild op Binchõtan
Winterbouillon, kristal caviar, lardo di Colonnata  € 52 / 85

Kalfslende – Limousin – Geselecteerd door Hugo Desnoyer
Aligot aardappel, mesclun sla  € 65
Of
Ree – België – Poivradesaus  
Venkel, kweepeer, hibiscus  € 75

Kaas Frederic Van Tricht
Gelei van Wilde Bloemen – Nonkel Paul’s honing  € 22
In plaats van dessert + € 14 / als extra gang + € 17

Meyer citroen – L’agrumiste 
Texturen van citroen, meringue, cedraat  € 20

Donkere Chocolade taart
Hazelnoot/amandel Praliné – Maldon Zout  € 22

Placeholder

WIJNEN

Onze wijnkaart is veel meer dan een lijst bekende domeinen & kastelen.

Voor Frédéric is er niets spannender dan over de hele wereld wijn te proeven, er de beste en origineelste uit te kiezen, en ze met u te delen.

Vandaag bewaren we meer dan 400 verschillende wijnen in onze kelder, zowel verrassende biologische wijnen als prachtige klassiekers uit gerenommeerde domeinen.

Bekroond sinds 2020 “Best of award of Excellence” door de Wine Spectator.

download de wijnkaart

Placeholder

CHOCOLADETAART

Onze iconische chocoladetaart is het perfecte cadeau voor elke chocoladeliefhebber.

Afhankelijk van uw eetlust is ze geschikt voor acht tot tien personen. € 50 per taart.

Graag 2 dagen van tevoren bestellen via  booking@domeweb.be of 03 239 90 03.

Placeholder

instagram