MENU

Tijdens onze lunch serveren wij een vier- of zesgangenmenu.

Voor het diner serveren we alleen het zesgangenmenu.

À la carte bestellen is ook altijd mogelijk.

Er zijn vegetarische en vegan opties, gelieve dit bij uw reservatie aan te geven.

Viergangenmenu € 95 *
Zesgangenmenu € 130 **

Aangepaste wijnen € 45*/ € 65**
Aangepaste niet-alcoholische dranken € 45

Placeholder

SMAKEN

Tomaat – Ricaud, Provence – Coeur de Boeuf
Kristal caviar, verse geitenkaas  € 48

Bouchot Mosselen – St Brieuc baai – Geopend boven het vuur
Spitskool, kimchi hollandaise  € 42

Blauwe Kreeft – Bretagne – Gepocheerd in boter
Koraalsaus met honingklaver, abrikoos en capucien  € 45 / € 85

Melklam van Aveyron
Aligot aardappel, sucrine, girollen, jus van Espelette peper € 65
Of
Duif – Vendée – Geroosterd, Australische zwarte truffel 
Snijbiet, kers- en Sarawakpepersaus € 57

Kaas Frederic Van Tricht
Gelei van Wilde Bloemen – Nonkel Paul’s honing  € 20
In plaats van dessert + € 12 / als extra gang + € 15

Aardbei – Hoogstraten – Gemarineerd in dennensiroop
Dennentoppenijs, boule de Berlin  € 18

Donkere Chocolade taart
Hazelnoot/amandel Praliné – Maldon Zout  € 20

Placeholder

WIJNEN

Onze wijnkaart is veel meer dan een lijst bekende domeinen & kastelen.

Voor Frédéric is er niets spannender dan over de hele wereld wijn te proeven, er de beste en origineelste uit te kiezen, en ze met u te delen.

Vandaag bewaren we meer dan 400 verschillende wijnen in onze kelder, zowel verrassende biologische wijnen als prachtige klassiekers uit gerenommeerde domeinen.

Bekroond sinds 2020 “Best of award of Excellence” door de Wine Spectator.

download de wijnkaart

Placeholder

CHOCOLADETAART

Onze iconische chocoladetaart is het perfecte cadeau voor elke chocoladeliefhebber.

Afhankelijk van uw eetlust is ze geschikt voor acht tot tien personen. € 50 per taart.

Graag 2 dagen van tevoren bestellen via  booking@domeweb.be of 03 239 90 03.

Placeholder

instagram