Ons buurt wordt niet beïnvloed door de recente parkeerbeperkingen in het stadscentrum.

Privéruimtes

Of het nu voor een zakendiner is, een bijeenkomst van levensgenieters of een verjaardag, een privéruimte is ideaal om de volle aandacht en uitstekende service van ons personeel te genieten, zonder gestoord te worden door andere aanwezigen.

Hiervoor stellen wij u twee gezellige privéruimtes ter beschikking, apart van de grote zaal van het restaurant, maar met even veel zorg voor de details en de gastronomie.

U kan desgewenst ook het hele restaurant afhuren, met inbegrip van de grote zaal op het gelijkvloers.

Om een van onze privéruimtes of het gehele restaurant af te huren, gelieve ons rechtstreeks te contacteren per e-mail via booking@domeweb.be of per telefoon op +32 (0)3 239 90 03, opdat wij u kunnen begeleiden bij de planning van uw evenement.

Placeholder

Le Petit Salon

Le Petit Salon, op de eerste verdieping van ons Huis, biedt plaats aan maximaal 10 gasten.

Deze ruimte, ingericht als een stijlvol en elegant boudoir, staat garant voor een gezellige en gepersonaliseerde belevenis met een hoogwaardige service

Meer weten

Placeholder

Le Grand Salon

Le Grand Salon, op de tweede verdieping, biedt plaats aan ongeveer 30 gasten voor zittende diners en tot 50 gasten voor staande recepties. Het beschikt verder over een eigen terras met een panoramisch zicht, alsook over een comfortabele zithoek met sofa’s en een eigen geluidssysteem.

Meer weten

Placeholder

instagram