GESCHIEDENIS

Dôme ligt sinds 1893 in de wijk Zurenborg. Eerst was het een Café, later diende het gebouw als politiekantoor. Architect Joseph Bascourt bouwde na Dôme nog verschillende – intussen beschermde – woningen in de nabij gelegen en beroemde Cogels-Osylei.

Evangeline & Frédéric Chabbert maakten van het prachtige historische pand op de hoek van de Grotehondstraat een internationaal geprezen gastronomische trekpleister, waar hun warme gastvrijheid en de stijlvolle sfeer de sleutelwoorden zijn.

Placeholder

FREDERIC CHABBERT

Onze in Frankrijk geboren chef-kok Frédéric werkte in sterrenrestaurants op verschillende continenten, zoals Le Louis XIV van Alain Ducasse in Monaco en The Dining Room in San Francisco.

In 2010 werd Frédéric met twee Michelinsterren bekroond voor zijn werk in restaurant Petrus in het Shangri-La hotel in Hong Kong.

Placeholder

EVANGELINE CHABBERT

Evangeline, de vrouw des huizes, werd geboren op de Filipijnen en groeide op in Hong Kong.

Na meer dan twintig jaar werken in de lobby, de lounge en de restaurants van het Shangri-La Hotel in Hong Kong, belichaamt Evangeline de legendarische Aziatische gastvrijheid.

Placeholder

BERT JANSSEN

Onze Maître Bert is het nieuwste lid van de Dôme-familie, met zijn onuitputtelijke wijnkennis en jarenlange ervaring met hospitality.

Bert kent alle geheimen van onze menu’s en elk hoekje van onze wijnkelder. Hij helpt u zoeken naar de beste match tussen uw smaak, uw budget en onze gerechten.

Placeholder

KIN HOI TO DOMINIC

Dominic, onze project manager, is van veel markten thuis.

Discreet en charmant in de zaal, ambitieus en doelgericht met onze toekomstige projecten in het buitenland.

 

Placeholder

SIMON JANSSENS

Souschef Simon is onze dichtste en trouwste medewerker.

Met zijn talent voor organisatie en grote focus, is hij al jaren de rechterhand van Frédéric.

Placeholder

DANIEL VAN DEN BOSCH 

Daniel, de “cool kid on the block” en grootmeester van Dôme’s beroemde chocoladetaart.

Elk koud gerecht, groot of klein, passeert via Daniel voor het bij u komt.

Placeholder

instagram