Dôme is Dôme

Dôme is Dôme sinds 1893, genesteld in een gebouw dat werd gebouwd door architect Jos Bascourt en werd uitgevoerd in een neo-Vlaamse renaissance- en barok getinte stijl.

Vijftien jaar geleden openden Sophie Verbeke en Julien Burlat een restaurant in wat eens het 'Café du Dôme' was. Het werd één van de meest opvallende gebouwen van Antwerpen. Een combinatie van gastvrijheid en een topkeuken.

De continuïteit van wat Sophie en Julien hebben bereikt, nemen Evangeline en Frederic Chabbert nu over met hun eigen persoonlijkheid, maar met dezelfde visie in het achterhoofd.

Wat kan je verwachten?

Dôme is meer dan ons werk : het is ons thuis. In een intieme sfeer ontvangen wij u graag in onze dôme met slechts 30 plaatsen. Wij willen dat u zich goed en welkom voelt en vooral… dat u geniet!

HET TEAM

Het Team

Evangeline, geboren in de Filippijnen en opgegroeid in Hong Kong, heeft meer dan twintig jaar gewerkt in het Shangri-La Hotel in Hong Kong. Van de lobby Lounge verhuisde ze naar het fine dining restaurant. Hier leerde ze wat de legendarische Aziatische gastvrijheid betekent.

Frederic, geboren in Frankrijk. Reisde de wereld rond en werkte in verschillende Michelin-sterrenrestaurants. Van Le Louis XIV van Alain Ducasse in Monaco naar The Dining Room in San-Francisco. Uiteindelijk behaalde hij zelf zijn eigen twee Michelin-sterren in 2010 in het Restaurant Petrus, gelegen op de 56e verdieping van de Shangri-La Hong Kong

Tekst + foto

RESERVEER

RESERVEER HIER JE TAFEL VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE

We werken samen met Interparking om u een parkeerplaats van 5 € aan te bieden voor 4 uren.
Houd er rekening mee dat de parkeergelegenheid op korte loopafstand van het restaurant ligt.

Tijdens de zomermaanden verwelkomen wij u ook graag op ons terras.

Tekst reserveren + parking

MENU

Streven naar een gebalanceerd en innovatief menu en gebruik makend van originele kruiden en eenvoudige sauzen. Frederic koestert elk onderdeel van het proces.

Perfectie van het begin tot het eindresultaat. Gebruik maken van klassieke tradities en technieken in combinatie met zijn jarenlange ervaring. Pure ingrediënten worden eenvoudig verwerkt met een doordachte creativiteit.

We selecteren onze leveranciers heel zorgvuldig. Het ontwikkelen van een perfecte samenwerking is essentieel om geen toegevingen te moeten doen op seizoensgebonden ingrediënten.

Tijdens onze lunch van dinsdag tot en met vrijdag serveren wij een 3, 4 of 6 gangen menu.

Lunch op zaterdag 4 of 6 gangen.
Voor het diner serveren wij steeds 6 gangen.
À la carte is ook steeds mogelijk.

DOWNLOAD DE WIJNKAART

Vegetarische en vegan opties zijn steeds beschikbaar.

PRIVÉ & EVENEMENTEN

Prive Dineren & Evenementen

Voor evenementen van zes gasten of meer, bieden we twee privé-vertrekken.

Le Petit Salon

Le Petit Salon biedt plaats aan maximaal 12 gasten. Hier geniet je van een uniek menu. Fréderic gebruikt hiervoor uiteraard enkel superverse ingrediënten.

Le Grand Salon

Le Grand Salon biedt plaats aan maximaal 30 gasten voor zittende evenementen of aan maximaal 50 gasten voor recepties. De kamer bevindt zich de tweede verdieping van het gebouw met uitzicht op het plein en met eigen terras. Hier waan je je echt in Parijs.

Het Restaurant

Wij bieden de mogelijkheid het restaurant af te huren voor lunch of diner. Ons terras biedt ook hier de perfecte locatie voor uw recepties.

CONTACTEER

Restaurant Dôme

Grotehondstraat 2 2018 Antwerpen - E-mail : info@domeweb.be & booking@domeweb.be - Tel : 0032(0)3/239.90.03 - BTW : BE0 477.365.506

Instagram / Facebook /


di-wo-do-vr-za : 12u - 13.15u & 19u - 20.45u

zo & ma gesloten

We werken samen met Interparking om u een parkeerplaats van 5 € aan te bieden voor de volledige duur van uw diner.
Houd er rekening mee dat de parkeergelegenheid op korte loopafstand van het restaurant ligt.

PARKING

Foto